Church – Church HUB 3/5/8 sebességes

Minden napomat ennek az eszmének szentelem, miszerint.

Life is too short to ride a shit …………. bike.

Egyáltalán nem szántam poénnak, mert ahhoz hogy egyre több bringás legyen, nem csak a közlekedési morált és a tolerancia szintet kell növelni, de a bringád minőségére is figyelj oda, Egy jó bringa befektetés egy boldogabb jövőbe. Bemutatkozik a Church

Azt mondják, ha van egy járgányod, és miután leszállsz róla, lezárod és eltávolodsz tőle, ha nem nézel vissza, akkor az nem a tiéd. A Church alumínium váza nyers színben érkezik. Olaszországból rendelem, mert a lényeg a hitelesség és ha az olaszokra gondolok, a kerék és a mozgás szeretete belengi az egész kontinensüket. Szeretem őket. Itt most állhatna egy elég száraz specifikáció, de ehelyett inkább a fogantatás hangulatát írnám le. Amikor a Strike Bike, majdani RK bringák gondolata megfogant, szerettem volna a legjobb tudásom szerint megépíteni a bicajokat, mind a P.U.B.-ot és a Curch-öt. Még ma is megfordul a fejembe, hogy átnevezzem, Kricsmi-re és Templomos-ra. Olyan alkatrészeket kerestem, amik nyugalmat megbízhatóságot adnak a minőségükkel, ezenkívül könnyűek és hasíthatsz velük az aszfalton. Amikor alkatrészt választok nem a márkajelzést nézem, csakis a bennük rejlő anyagminőséget. Ha egy komponensnek a minősége leromlana, bármikor leeshet a bicajról és keresek helyette tartósabbat. A 2016 os alap összeállításhoz képest szinte semmi sem változott. Plusz opciók lettek, pl a láncnál bejött a Connex 108-as, gumi opciónál a Panaracer Ribmo PT és a Church egy újabb, komolyabb vázszettet kapott a Crono-t, és a hozzá dukáló karbonvillát. Ez jelentős fejlesztés és még elegánsabb megjelenés. ha szeretnéd és van egy álmod megépítem neked A BRINGÁDAT, ami után vissza fogsz fordulni és szerintem mások is.

Árak iránt érdeklődj emailen : ridekalman@gmail.com

Agyváltóval is kérheted a modellt.

Lehetőséged van egyedi váz és villa színt kérni, ennek felára 10.000 Ft. Találd ki a kedvenc színedet, lehet metál, selyem vagy szupermatt.

Minden megépült R.K.B.K. egy alapos próbameneten megy keresztül, ahol az alkatrészeknek lehetőségük van egymáshoz igazodniuk. Minden vásárlást követő 100 KM után visszavárlak egy ingyenes, de kötelező garanciális átvizsgálásra.

Várlak szeretettel kerékpárboltocskámba, ahol előre megbeszélt időpontban megbeszélhetjük a részleteket és megépíthetem neked a kedvenc bringádat

Ahhoz, hogy a bringád folyamatosan gyors és megbízható legyen, el foglak látni 25 év szerelési tapasztalatommal.

Üdv

R.K.

Talán már hallottál róla!

Minden eladott modell árából 10.000 azaz tízezer forintot az adománybringák alkatrészeinek pótlására fordítok. 2016-ban 43, 2021 július 16-ig összesen 875db adománybringát újítottam fel, átlagosan darabonként 8-10000 Ft-os áron. Ezeken a kerékpárokon a szerelési munkákat ingyenesen, karitatív alapon végzem.

RK

Ajánlott cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × négy =