Rover – 2×8 opc. 3×8

Szerintem ilyen egy jó bringa, amit városban, terepen és akár hosszabb túrán is használhatsz. Szállíthatod a gyerekedet, kapcsolhatsz rá akár utánfutót is.
A bringa alapja a Neuzer Courier alumínium váza és acél villa szettje. A váz legnagyobb előnye a P.U.B.-hoz képest, hogy gyári féktuskókkal rendelkezik, ami a V-fék felfogatásához szükséges és a csomagtartó felszereléséhez is megvannak a rögzítési pontok. Spider duplafalú abroncsokkal, rozsdamentes küllőzettel rakom össze. Hajtásrendszer 2×8 Sunrace R90 (de választható 3×8, vagy 3×9 is), váltó Sunrace R90 és RSX Shimano. Trinity mini V-féket kapott és természetesen extra defektvédelmes Panaracer Tourguard plus külsőket 622-28 (opcionálisan 32,35,38,42-es méretben). Kényelmedről a Selle Monte Grappa Liberty Maxxx Nyerge és a Handeez markolata gondoskodik. Nagyméretű platform Spyral taposó és az elmaradhatatlan Bagatoe starp is jár hozzá.

Ára: 186.000 Ft
Mint minden R.K. modellnél, itt is az árból 10.000 Ft bevándorol az adománykasszába, ezzel támogatod a bringaépítő vállalásomat, melyen belül rászorulóknak juttatok kerékpárokat. 10000 Ft-ból 2.5 adománybicajt tudok rendbeszedni.
Vehetnél olcsóbbat is akár, de tudod az élet túl rövid, hogy szar bringád legyen.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × 1 =