“Tekerem – Szerelem” bringa szerelő műhely. Regisztrálj!

Kedves Emberek!

A szerelés alapjait megtanulni, nem rakétatudomány. Ki az aki nem szeret suhanni a bicaján, vagy nem élvezi a gondtalanságot, amikor nem kell parázni állandóan attól, hogy valami megadja magát. Én tutira!

23 év tapasztalattal felvállaltam, hogy a tudásomat átadom nektek. Engem a bátyám tanított szerelni, azóta is sokszor eszembe jutnak az instrukciói, a fehér rongy és az alkatrészek kipakolása, majd visszaszerelése. Nagy vonalakban a képzés tematikájáról. Olyan szerelési ötleteket adok át, ami kis eszközigénnyel akármelyik előszobában, vagy folyosón megvalósítható. Szó lesz először is a bicaj állapot felméréséről, a tisztításról, a kenésről, bringa lezárásról, hulladéktárolásról és az újrahasznosításról is. Megmutatom a karbantartás eszközeit, kellékeit, és az általam is használt tisztítószereket. Takarékoskodj az energiáddal és a pénzeddel.

Mindössze annyit kell tenned hogy: Regisztrálj a ridekalman@gmail.com címen Tekerem-Szerelem tárgyban és ha összegyűlik 6 ember, indul a várhatóan 3 órás intenzív képzés.

Beugró 3000.- Ft(adomány), 15 év alatt ingyenes. Teljes összeggel az adománybringák megújulását támogatod!

R.K.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc − tíz =