K.V.H.L.A H

Figyelem, a szöveg telis tele van szándékos helyesírási hibákkal! Megértésedet köszönöm.

Kíváncsi vagy hogy látom a helyzetet? Kendőzetlenül?

Ebben a posztban pont annyi szó fog esni a koronavírusról, amennyit itt leírtam, így ha már a beled kifordul a sok igaz és álhírtől, akkor itt menedékre találsz. Ha gondolkodsz, tudni fogod mi a megoldás, önjelölt szakértőkkel pedig tele az összes padlás. Szóval, tehát!

Sok minden történt az elmúlt években, kapcsolatok jöttek mentek, egy biztos, a változás örök. Vannak, akik spiritusszal odaragasztanák a boldog pillanatokat, én viszont az a típus vagyok, aki felhúzza a szőnyeget és alánéz, vajon mi is okozza azt a nagy kupacot ott.

Már csak néhány nap van a TEX alapítványom létrehozásáig, amivel végre egy komolyabb vonalra terelhetem az adományozó tevékenységemet, melynek lényegévé vállt, hogy az adományozás nem lomtalanítás, így ha valaki ad, akkor azt tegye empátiával, szeretettel, a hála pedig olyan, mint a szerelem, onnan és akkor csap le rád, amikor nem is számítanál rája. Legyen is ez az első gócpont.

A mai napig 627 db adománybicaj kelt életre a 40 plusz 40, 30,20 egyre fogyatkozó méretű boltocska-pincémben, melyet a Szimplával való együttműködésnek köszönhetően használok. Sok újságcikknek és videóinterjúnak köszönhetően megismertetek sokan és hozzátok az adományaitokat. Volt egy márka a strikebike, amit lecseréltem a saját nevem sajátos verziójára, így lett a RideKálmán. Volt egy fb oldalam, amin a végén annyi kedvelés volt, hogy szinte celebnek éreztem magam, ami a tett halálát jelenti. Fogtam, oszt kibasztam a szemétbe tavaly november elsején. Marketingesek, most biztos a Z univerzum legnagyobb lúzerének tartanak. Valójában arra voltam kíváncsi hányan lesztek, akik újra rákerestek az oldalamra mivel másnap reggel létrehoztam ismét, így aki akarta megtalálhatta. Az üzlet ugyanúgy megy tovább, talán még jobban is. Az adományok mennek-jönnek. Na de hogyan is.

Jajj bocsi nem volt időm megtakarítani, kezdetű mondattal már régen tele lett a padlás, után a pince is. Jöjjön itt az első probléma ami nyom belül és kikívánkozik.

Tisztelj meg, hogy megtisztítod!

Az adományozással nem nekem segítesz! Nekem dolgom lesz a bicajok rendbetételével és még inkább a rászorulókhoz juttatásával. Attól ne érezd magad jól, hogy a tárolóban ÚTBAN lévő bicajodat beraktad a kocsidba és azon retkes állapotában elhoztad a boltocskámba, mert így akár MEHettél volna a MÉH telep felé is, a tűz úgyis mindent megtisztít. Így kérek mindenkit (AZ ÖSSZES ADOMÁNYOZÓ SZERVEZET NEVÉBEN), hogy CSAK LE vagy MEG vagy KI állapotban hozza be a bicajt, mert ettől a ponttól fogva nem veszem át a koszos járgányokat. Vagy a kezedbenyomom a rongyot és ott lesz a lehetőséged a hiánypótlásra. Tudod a szabályt, ha nem tetszik amit látsz VISZLÁT!

Hamarosan jövök a következő bejegyzéssel, ami a szerelésben való segítésről fog szólni.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

11 − tíz =