Augusztus Ride KIKAPCS-ról és a közelgő változásokról.

Kedves emberek!

A RideKálmán bringaboltocska 2020.augusztus 3-14 ig zárva tart. Első augusztusi nyitvatartási nap 17-e lesz. Ez ami fix.

Az elmúlt fél évben sok minden megváltozott a boltban és a környezetében is. Mint tudjátok, üzletem a BP-i bulinegyed epicentrumában található, melynek sorsa rohadtul bizonytalan. fejtegethetném hosszasan, de a lényeg.

Ha nincs éjszakai élet, akkor nincs RideKálmán bringaboltocska sem, legalább is ezen a helyen.

Még mielőtt azt gondolnád hogy feladom, megnyugtatlak, hogy 4,5 éve egy hangulatossá teremtett patkányüregben dolgozom, olykor 80 százalékos páratartalomban, salétromos falak és szétrohadt csővezetékek között, saját illemhely nélkül, így nem én vagyok az aki a nehézségek miatt feladja.

Viszont az már én vagyok aki ilyenkor visszavonul gondolkodni és egy MÉG MAGASABB FOKOZATBA KAPCSOL.

Arra már rájöttem a melós, szerelő agyammal, hogy a rendszer csak akkor működhet jól, ha azok támogatják akik valóban hisznek benne.

Új célom megvalósításához rendszeres támogatókat keresek. Ha úgy gondolod, hogy az a tevékenység amit végzek, hasznos, szeretnéd ha fennmaradna, sikeresebben tudnám végezni és havi szinten támogatni tudnád akár 1000-2000-…….5000 Ft-tal , akkor kérlek jelezd azt nekem a texalapitvany@gmail.com on. a Tárgy rovatba a “Csillagfürkész” jeligét írd be. Ha van időd néhány mondatban megírhatod, mit jelent számodra a boltocskám tevékenysége és feltétlen írj egy összeget amit havonta tudnál utalni az alapítványomnak. Nem titkolódzok, az adomány ahhoz szükséges, hogy nagyobb helyet tudjak bérelni, mivel a helykapacitásom 50-60 %-át az adományok(bicajok és alkatrészek) tárolása foglalja el. Mivel ez egy profiton kívüli tevékenység és a bicajokat is jófejségből szerelem, karitatív végzem az ezzel kapcsolatos adminisztrációkat é szállító munkát is. Ezért keresek támogatókat.

Számomra természetesen minden adománnyal el fogok számolni az oldalamon található álomállamkassza menüpontban, mint ahogy 2016.04.01 óta rendszeresen teszem.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 + kilenc =