Frissítve: (légyszíves) Viseld azt a édes drága cuki kibaszott Maszkot!

Kedves emberek, felhívnám azok figyelmét, akiket a nyers beszéd sért, bánt, ne olvassák el ezt a bejegyzést, de higgyétek el, nem jókedvemből írok, hanem mert rotyog a vérem az emberi butaságtól, ami kishazánkban egyre inkább tapasztalható. Most kicsit kinyitom a szelepet, én így vezetem le a feszültséget.

frissítés2020.09.17: Orbán Viktor bejelentette, hogy a TESZTEK ára amit a te TB-dből vásároltak, hatósági áras lesz. Eladja neked még egyszer, amit a tőled kért zsetonból vett. Fú.

https://hvg.hu/itthon/20200918_koronavirus_maszkviselesi_szabalyok_szigoritasa_budapest_fovaros_maszk

A korona geci vírus megmutatta, felszínre hozta, hogy rettenet sok idióta van Magyarországon, élükön mindazokkal akik TAGADJÁK A VÍRUST.

Nekik üzenem, hogy Kuss legyen faszfejek!

Én nem akarok megdögleni főleg ilyen nyomorult idióták miatt, akik a pozíciójuk megtartása végett, baromságokkal tömik tele a médiafüggők agyát. Ki lehet venni a nyelveteket a miniszterelnök úr fenekéből, otthon maradni a seggeteken és PÉLDÁT MUTATNI végre az állampolgároknak. Ezért fizetünk titeket, bár rohadt feleslegesen.

Minden értelmes embert arra kérek, hogy viseljétek a maszkot és térjen rá végre az élet, a fenntartható, élhető kerékvágásba.

Kösz.

ui.

Tisztelt kényszerből külföldre költözött barátaink. Minél előbb gyertek haza, mert lassan csak a csicska, megvezethető hülyék maradnak itthon! Szükség van az értelmesekre is , hogy rendet tegyünk végre!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

húsz − 12 =