Legyen Minden Világos! (LMV)

Kedves emberek!

1. OHMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMani padme hum. November 13-i kulcsátvétel óta várok arra, hogy felszerelésre kerüljön egy elektromos fogyasztásmérő. Amikor ezeket a sorokat íírom, január 12-van és a hivatal embere azt mondta hogy akár 2.5 hónap, igen nem nap vagy hét, is lehet a teljes bekötés. Nem akarom véleményezni és véleményemmel lényem mérgezni, az a fontos, hogy bármi kell megtaláltok szeretett boltocskámban, egyenlőre csak világosban nem kell a szánalom, csak meló legyen halom. Ami még nagyon fontos: Fizetni hála a SumUp terminálnak kártyával is zavartalanul tudtok.

Fizetni kp, kártya, aranyröggel vagy platinával tudtok.

2. Mint az eddigiekben is, szervizelés(ridekalman@gmail.com) és adományozás(texalapitvany@gmail.com) előtt kérem jelezzétek hogy jöttök.

3. Seti évek óta megrendezi a BUÉK kupát, ami egy nagyon bátor vállalkozás, ugyanis január 1-én délután 1 órakor 1 órán keresztül tekernek a vállalkozó szellemű bicajosok a verseny keretén belül. A rendezvény nevezési díját a költségek levonása után, a rendező, azaz Seti felajánlja valamilyen fasza jótékony kezdeményezésnek. az Elmúlt 3 évben ezt a lóvettát a RideKálmán adománybicajainak a felújítási alapja kapta. Mivel az idei évben nem csak a BUÉK kupa de az összes rendezvénye le lett mondva a rendezőségnek, ezért most szabatosan szólva kurva nagy szarban van a barátom. Én úgy döntöttem, hogy felajánlok egy bicajt, amit eladok és az összeget odaadom a Seti komámnak, hogy még jó sokáig tudjon segíteni nekem. Ha te is szeretnéd támogatni, akkor itt megteheted.

4. A villanyhálózat kiépítése után végre beindul a boltocska működése. Ez azt is jelenti, hogy a Szimplás sztorihoz képest, itt nem szolgáltatással, hanem az uncsi béna pénzel fizetek a helyiségért. Ennek a bérleti díjnak az 50%-a( azaz 45000.- Ft az adományaitokból lesz finanszírozva, így ennek az összegnek az előteremtésére több új akcióm is lesz.

5. Első és legizgalmasabb, hogy visszatér a T.E.X. (Tekerem-szerelem) mégpedig a hétfői ReKreációs nap keretében. Mostantól lehet jelentkezni alkalmanként 2db embernek, akik 16-18-ig végigkövethetik velem az adománybicajok felújítását. Egy tanfolyam ami 3×2 órás 18000.- ezer Ft ba kerül. Plusz órák 3000.- per darab

6. Várhatóan februártól elindul a RideKálmán bringabérlő szolgáltatása. A bringák bérleti díjának a nagyobbik részeaz adománybicajok felújítási alapjába fog vándorolni

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhárom − 11 =