Te ki vagy? Megmondjam?

Inkább nem.

Szerintem a Covid 19 nél is nagyobb para az interneten terjedő influenszerek hada.

Még Pompom is tudja kicsoda. Tudod hol ilyen hol olyan. Én értem mire gondol a költő amikor azt mondja hogy nincsenek biciklisek és autósok. Én biciklis vagyok, két keréken keresztül szemlélem a világot. A bicikli tart életben konkrétan, mivel ez biztosítja a megélhetésemet. Biciklivel oldom meg a napi bevásárlást, azzal viszem a gyerekeimet a játszótérre és az iskolába.

aztán eljön a péntek délután amikor összepakolunk a családdal és elindulunk ki a városból a Bodzával. Akkor is biciklis vagyok és ezenkívül autós. Vagyis nem is autós, hanem Transporteres, vagyis nem is Transporteres hanem Long T4 es ACV motorkóddal. Az vagyok én. Az a hosszú 22 éves szállótójárgány. És ezt senki nem veheti el tőlem.

A bringáim, a Fender gitárom, az autóm… minden én vagyok.

Viszont én vagyok az a srác is aki akkor is megáll a pirosnál, amikor semmi nem jön éppen. Én vagyok az is aki átengedi a gyalogosokat e zebránál, aki nem megy be a várakozó troli elé, aki lehúzódik az egyirányú utcában ha gyorsabb autó jön, aki figyel a holttérre és aki ha autóval megy, indexelés után biztonságos távolságban kerüli ki a bicajosokat Leányfalu határában.

Így élem az életemet hagyományos Bringásként. Fittségem érdekében az Elektromos hajtás helyett pumpálással gyorsítom a bicajomat.

Te hogyan oldod meg?

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tíz + 19 =