panaracer

A céget 1952 ben Japánban alapították. termékeik jelentős része a mai napig ott készül. Elhivatottság, tisztelet, precititás, megbízhatóság, összefoglalva minőség jellemzi őket.

A RideKálmán bringaboltocskámban a Panaracer Gravel King 622-28, Panaracer Tourguard PLUS 26″ 1,75, 622-25-28 Panaracer RibMo PT 622-25-28 modelljeit árusítom. A 2020 as kerékpáros detonáció óta még nem érte utol magát a cég, de 2022-ben kaphatóak lesznek a túrára javasolt külsői is.

Tapasztalatok és tulajdonságok:

Tourguard Plus :

A legmarkánsabb defektvédelemmel ellátott abroncsa, e felső kopóréteg alatt egy 5mm-es extra kemény defektgátló csík található. Sűrű szövethálójának köszönhetően, a szerkezete nagyon stabil, ráadásul a levegőt is jobban benntartja. mintázatából adódóan a vízkiszorítása rendkívül jó. Kategóriájában a legjobb árban van. Teher és Tandem kerékpárokra, vagy elektromos motorral terhelt bringákra is ajánlom. Ajánlott hetente ellenőrizni a guminyomást.

RibMo PT:

Extra magas defektvédelemmel ellátott, rendkívül nagy kopásállóságú külsőgumi. Még a keskenyebb méretek profilján is találhatók vízelvezető barázdák, amik segítenek, hogy vizes aszfaltog, a gumi ne csússzon meg. Agresszív felhasználóknak, futároknak is nyugodtan ajánlom. Ajánlott hetente ellezőRizni a guminyomást

A Panaracernél felismerték, hogy a megnövekedett kereslet, megnöveli a hulladék, így a használt gumik mennyiségét is. Ezért kooperáltak a BUCK!T-l. Nézd meg mik készülnek az elhasznált, vagy gyártási selejt külső gumikból.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 1 =