Spéci szolgáltatások, alkotások, innováció.

A RideKálmán szolgáltatásai.

Szerviz:

Néhány alapszabály:

 • Ha javításra hozod a bicajod, kérlek tisztítsd meg előtte. Ha nem az sem probléma, viszont ebben az esetben munkadíjat számítok fel érte, ami 3500.- Ft
 • Minden javított bicajt kipróbálok és a szerelésre garanciát vállalok. Ha mégis hiba történne, azt jelezd felém, megvizsgálom és a már kifizetett javítás áráig térítésmentesen megjavítom.

Árlista

Szeretjük a biciklit, ezért gondoskodunk róla. Ha legalább évente egyszer behozod egy Bringawellnessre és még egyszer legalább egy nagymosásra, kisebb után állításra, kontrollra, akkor te is sokkal könnyebben hajthatod a bicajodat és ezáltal a költségeidet is csökkentheted. Egy bringára átlagosan évente 20-30 ezer forintot kell rákölteni. Ez tény, így ha te most büszkén arra gondolsz, hogy te bizony évi 0-5000.- Ft összegből kijössz, akkor az a rossz hírem van, hogy csak magaddal toltál ki, mivel a retkes elhanyagolt bicikli mozgatása, nem is hinnéd, akár 20-30 %-l több energiába kerül. Csak addig fogom a javítást javasolni, amíg neked az rentábilis.

Nézzük mit is kell tenned.

Még leírom majd párszor, de a hír igaz, a javítások idejére egy R.K.-bike P.U.B. cserejárgányt kapsz, persze csak ha kérsz. Még fizetned sem kell érte!

 1. Egyeztetünk egy időpontot amikor behozod és felmérem az állapotát a bicajodnak.
 2. A javítás idejére ( plusz 2 nap) cserebicajt tudok adni tök ingyen.
 3. BringaWhellness: spéci mosóm segítségével a mennybe repítem a keródat, de utána visszahozom neked.
 4. Mivel a sztenderd alkatrészekből van raktáron, ezért akár 1-2 napon belül is elkészülhet a géped.
 5. Javítás után kipróbálom a verdádat.
 6. Minden B.W.-s bicaj elkészülés napját tartalmazó matricát kap.
 7. A leszerelt, elhasználódott alkatrészeket akár 100%-ban újra tudom hasznosítani.

Részletekért görgess lejjebb légy szíves.

Mobilszerviz:

Ha szeretnél kedveskedni alkalmazottaidnak azzal, hogy mialatt ők melóznak, egy szerelő rendbe szedi a bicajaikat, akkor a következő szolgáltatást tudom ehhez nyújtani. Ingyen szállok ki hozzátok, teherszállító bringámmal minden eszköz rendelkezésemre áll a helyszíni szervizeléshez.

Kiszálláskor a szükséges általános karbantartási munkákat végzem el. Először is letisztítom a hajtásrendszert és a váltókat, majd beolajozom. Beállítom a fékeket és a váltókat, ellenőrzöm a csapágyazásokat és a forgórészeket.

Minden javított bringához írok munkalapot, amin szerepelni fog, az esetlegesen cserére szoruló alkatrészek listája is, árajánlattal. Az ez utáni javításokat műhelyemben el tudom végezni. Amennyiben Bringawhellnesst ( azaz nagy szervízt) csinálok a bicajon, a nálad fizetett összeget levonom a javítás árából.

A javítás díja 10 bringa megrendelés felett 4000.- Ft , alatta 6000.- Ft.

Ha valami nem tiszta csak hívj, vagy írj:

06202481446 — ridekalman@gmail.com

Cafe Communication kiszállás  készült képek. Fotókat köszönöm Honfi Annának (itt még strikebike néven futott a vállalkozásom)

külső_szerv_03 külső_szerv_05 külső_szerv_09  külső_szerv_15

Minden bicajt kipróbálunk! De komolyan!

 

CSEREBICAJ a javítás idejére:Nem kell azon morfondíroznod, hogy hogyan old meg a teendőidet, nem kell tömeg közlekedned sem, mert ha csak óhajtod, a javítás idejére kapsz kölcsön egy bicajt, teljesen ingyen.

MENŐ BRINGAMOSÓ:

 • a RideKálmán boltocskámban van egy helyiség, ahol motormosó és tisztítószerek segítségével a Mennybe repítjük a bicajodat.
 • Tudtad-e hogy a tiszta bicaj élettartama sokkal hosszabb, ráadásul tök jó hangulatjavító is.
 • a tisztítás és az olajzás ára 1500-3500.- Ft

DSC_5785 bringamosó

 

Szervíznapló:

Javításaink visszakereshetők pontosan vezetett szerviznaplónkban. Minden javításról munkalapot fogsz kapni, melynek másodpéldányát én fogom megőrizni egy kartotékban. Egy dátumozott matrica is jár a BW mellé, hogy tudd mikor telik le az egy év.

matrica_bringawheelness_fehér

Bringawheellness:

15000.- Ft, minden javítás mellé kérhetsz cserebicajt.

 • Először is teljesen megtisztítom a bringádat. A tisztítás alatt minden részét szemügyre veszem.
 • Az állapotfelmérés az alapos karbantartás alapja. Minden változásról, plusz költségről előre értesítelek, egyeztetek veled és a javítás minden költségéről részletes munkalapot fogsz kapni.
 • Tisztítás után a forgórészeket megbontom, zsírtalanítom, ha szükséges cserélem a kopott alkatrészeket, ezután friss kenőanyaggal összeszerelem.
 • A B.W. során mindkét kerék centrírozva lesz, a külső gumi leszerelése után ellenőrzöm az állapotát mind a külső belsőnek és a belsőt védő szalagnak is.
 • Minden alkalommal ellenőrzöm a láncod nyúlását és a fogaskerekeid állapotát.
 • A fékbetétek felülete ha kritikusan kopott, javaslom annak cseréjét.
 • A tökéletes fékhatás nagy százalékban függ a jó minőségű bovdenezéstől, ha kell ezeket is kicserélem, ezután beállítom mind a féket, mid a váltóidat.
 • A javítás végén MINDEN kerékpárt kipróbálok.
 • 20000.- ft feletti javításokra 6 hónap garanciát vállalunk.

Polírozás:

 • Vállalom alumínium alkatrészeid tükörpolírozását is. Az alkatrész méretétől és a felület állapotától függő árban. Alumíni villa polírozása 3000.- 6000.- Ft pl.

Festés, teljes renoválás:

 • Nagyon egyszerű dolgod van. Csak hozd be a bicajodat, mond meg milyen színűre szeretnéd az alkatrészeket és úgy fogod visszakapni ahogyan elképzelted. A művelet  ára 30000.- Ft, ami tartalmazza a Szétszerelést, a Maszkolást, a Festést mindezen belül a Bringawheellnesst is.
 • ha külön behozod a vázszettedet (váz plusz villa) akkor a festés ára 16000.- Ft. A maszkolás ára 2000.- Ft

Bármilyen ötleted van, elszáll a fantáziád, vagy van valami amit elképzeltél de nem tudod pontosan szavakba önteni. Gyere be, üljünk le és beszéljük meg milyen legyen a Te bicajod.

Bolt építés hulladékból. Tárgyak lepottyant alkatrészekből.

Célom, hogy minden használt alkatrész új életet kapjon. Büszke vagyok rá, hogy a boltom berendezésének legalább a 80%-a hulladékból készült. Ezen kívül folyamatosan jár az agyam, hogy milyen termékeket tudok gyártani a levetett alkatrészekből. Van már nadrágpántom fényvisszaverővel, újrahasznált belsőből, cipókanalam sárvédőből és belsőgumi pántos térdmelegítőm.

_POR0434

_POR0175 _POR0176 _POR0173 _POR0172 _POR0171 _POR0170

_POR0083 _POR0084 _POR0229 _POR0230 _POR0231 _POR0232 _POR0233 _POR0234 _POR0235 _POR0236 _POR0237 _POR0244

 

 

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.