Az új korszakkal a TEX is megújul. Az igényeitekhez igazítva a Tekerem-Szerelem azaz a TEX bringa karbantartó tanfolyam megújul, pontosabban fejlődik. A TEX tanfolyam, terveink szerint 2 részből fog állni, úgy mint a “Kis Tex” és a “Nagy TEX”. Miről is beszélek, ezt most kifejtem részletesebben!

Kis TEX-n Gyakorlatilag bemutatom a Kis Bringa Whellness folyamatát, innentől a figyelmeden és a kitartó gyakorlásodon múlik, hogy a saját bicajodon is el tudd végezni. Ehhez minden segítséget meg fogok adni( részletgazdag magyarázat, oktatóvideók, kávé, tea). A tanfolyam 3×2 órás lesz, 3 EGYMÁST követő hétfőn 16-18 óráig ( érkezés 15.45 kor mert itt 60 perc egy óra, nemúgy mint az autóvezetés tanfolyamon). Az első két alkalommal adománybringákat fogunk felújítani, a 3. alkalommal a saját bringádon fogjuk elvégezni a Teljes Kis BringaWhellnesst (melynek ára 15000.- lenne)

A Kis TEX-en a Szerelő Szentháromságot fogjuk begyakorolni, úgy mint

  • szakszerű Tisztítás
  • Hajtásrendszer (meghajtó fogaskerékrendszer és felni, kerékagyak) karbantartása
  • Fékrendszer tuningolása, a legjobb hatás érdekében

A TEX képzés arról is szól, hogy a szerelő által elvégzett munkát le tudd ellenőrizni, így kissebb eséllyel vehetnek palira.

A teljes tanfolyam díja 30000.-

A befizetett összegből 10000.- a Lehetőségbicajok állapotának javításara fog fordítódni.

Egy kézés 2 főből áll.

Jelentkezésedet megteheted a texalapitvany@gmail.com címen. Nagyon fontos, hogy jelöld meg azt a 3 hétfőt, amit szabaddá tudnál tenni a képzés idejére.

Terveink között szerepel A Nagy TEX, amelyen fél éves kurzusban, kerékpárszerelőket oktatnánk, ennek előkészítése zajlik.