A Vándor “Rover” – 2023

Rácz Kálmán vagyok, bringákat építek. A 90s években nőttem fel, amikor még a minőség volt a fontos, kevésbé a polírozott szép szavak. Ezek alapján végzem a hivatásomat. Először csak a Kricsmi (PUB) volt mert én az egysebességes nyomvonalú hajtásrendszereket preferálom. Ezután jelezték a vásárlóim hogy lenne igény egy túragépre, amikor is bevillant a Vándor “Rover” ötlete. Aluvázas, acél villás, masszív túragép, 2×8 vagy 3×8 as váltó rendszerrel szerelve. Kényelmes üléspozícióval, ergonómikus markolattal, Extra magas defektállóságú külsőgumikkal, melyek választhatők 622-25,28, 32, 35 ös méretben. Apró de kiemelkedő alkatrészei, a rozsdamentes Dt champion küllőzet, rozsdamentes fogaskoszorú, lánc és bowdenezés. A Vándort rendelésre építem, készleten lévő alkatrészekből. Elkészülési idelye 1-3 hét, ami az alap színek, fekete és Zöld esetén 1 hét, extra szinterezés esetén 2-3 hét lehet. 

Vásárlás előtt ezt a bringát is akárcsak a Kricsmit elviheted egy próbakörre

Mint minden R.K. modellnél, itt is az árból 10.000 Ft bevándorol az adománykasszába, ezzel támogatod a bringaépítő vállalásomat, melyen belül rászorulóknak juttatok kerékpárokat. 10000 Ft-ból 2.5 adománybicajt tudok felújítani és akár házhoz szállítani.
Az élet még mindig túl rövid, hogy szar bringád legyen. Bármennyire is szeretnéd megúszni, egy jó bringa akkor is ennyibe fog kerülni.

V fékes fekete vagy zöld alapmodell ára 240.000.- 

egyedi szinter festéssel 25-30000.- plusz

Tárcsafékkel is kérheted, az ár az alkatrész függvénye.

Ha kérdésed van csak írj bátran a ridekalman@gmail.com ra

 

Ajánlott cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

18 + tizennégy =