Zalánnal egy bringás reggelin futottam össze, az ő R.K. bikeres története ott kezdődött. Olvassátok a szavait.

Mi volt a sztorid a bringa vásárlása előtt?

Mielőtt megvettem az RK Bike-omat egy legolcsóbb alkatrészekből összerakott fixit használtam, elsősorban városi közlekedéshez.

Miért a Fixit választottad első bringádnak?

Azért választottam először fixit, mert láttam instagramon egy pár oldalt, ahol fixis szubkultúráról posztolgattak (és tetszett). Az enyém most egysebességesben működik, ami városban tökéletes. Alapvetően a felszereltségével és a minőségével nagyon meg vagyok elégedve, pedig kritikus fogyasztónak tartom magam.

Milyen az életed, a közérzeted azóta, hogy feszt tekersz?
Én fordítva működöm, mint ahogy mások, ami a testsúlynövekedést illeti. Nyáron szoktam meghízni és télre lefogyni. Napi több (tíz)kilométer biciklizés ebben nagyon jó társ. Nyilván az egészségügyi állapotom, a közérzetem is érezhetően (és gyorsan) javult, sokkal kevésbé éreztem magam fáradtnak, mint a tömegközlekedéses időszakban. Igazság szerint nem éreztem magam biztonságban azon a fixin, így döntöttem úgy, hogy veszek egy RK Bike-ot. Nagyon örülök, hogy meg volt a szabadságom az összeállításban és a dizájnban is. A műszaki részéhez sajnos nem értek a dolgoknak, de azok a barátaim, akik igen, megerősítettek, hogy nagyon jó minőségű alkatrészekből van összerakva, és ami a legfontosabb: amióta használom, biztonságban érzem magam. Sosem hagyott cserben és alkalomadtán Visegrádig is ki tudok gurulni vele. Nagyon jó beruházás volt, tényleg csak azt sajnálom, hogy nem egyből Kálmánhoz mentem, amikor biciklit vásároltam.

Ajánlott cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 + tizenhat =