Amy angyal és Sztuperman adomány célbajuttatás 2018.02.12.

Kedves emberek!

A hétfői ReKreációs napon, amit speciálisan az adománycangák karbantartására és építésére tartok fenn, 3 bicajt újítottam fel, ők voltak a 121-es, 122-es és 123-as. A 3 bicajra összesen 21 000 forintot költöttem, a munkát térítésmentesen végeztem.

Amy ezen a hétvégén sem pihent sokat. Doni srácnak szállított Szendrőre (az ország legszegényebb településére) egy adománybicajt. Doninak elhoztam a régi bicaját, de sajnos annyira szar állapotban volt, hogy virágtartónak se raktam volna ki, így egy szépen felújított Csepel Bakonyt kapott a Down-szindrómás kisfickó!

A fehér sapkás úriember pedig a napi munkába járást fogja megoldani ezentúl bringával. Így lehet spórolni és egészségesen élni egyszerre.

Józsi barátom a kezdetek óta segít a bringák célba juttatásában. Ma 4 bringát szállított le egy monori gyermekotthonba. Nemcsak a szállításban, hanem a kapcsolatfelvételben is baromi nagy segítség a Józsi komám, néha az is felmerül bennem, hogy valójában nem egy idegen galaxisból származik-e, annyira jó fej. Biztosan a vidéki levegő az oka.

Nagy pacsi mindenkinek aki támogat, segít, vagy lélekben velünk van!

Nem vagyunk különlegesek, csak nem bírjuk nézni, ha szarul mennek a dolgok és siránkozás helyett megjavítjuk őket!