ÚÚÚjévi Újítások (369:)

Kedves emberek!

Tisztelt Facebook népe: továbbiakban a RideKálmán híreiről a saját weboldalamon keresztül értesülhettek!

Első és mindenképp legfontosabb változás, hogy 2019 január 1. től elsősorban intézményeken, családsegítő központokon, gyermekotthonokon, lakásotthonokon, hajléktalanszállókon és rászorulókat segítő szervezeteken keresztül adományozok. Magánszemélyeknek csak alaposan indokolt esetben.

Mindenekelőtt nagyon köszönöm a támogatást mindazon Embereknek, akik segítettek és segítenek. Köszi!

Bringa adományok:

369. sorszámú beérkezéssel zártam a 2018 as évet. Egyre többen hozzátok be a már nem használt bringáitokat és egyre többen hoztok mellé anyagi támogatást is (3000-5000.-) ft per bringa, ami a gyógyulást segíti. Van, hogy a boltban található matricákért cserébe adományoztok, de támogatnak bringás csapatok, rendezvények, cégek, magánszemélyek, politikusok, ja azok nem. Mindenféle polírozott, csöpögős szavak helyett, inkább nyomom tovább és gyártom a fasza verdákat kicsiknek és még kisebbeknek.

Csak Január 2.-a óta 14 db bicaj jött be adományba, tehát 10 nap alatt 14. Így a megugrott adományozói aktivitás okán, a hétfői nap már nem elég a felújításukra. Kibővítettem az adományszervizt, így ezeken az extra napokon, én vagy bárki aki javítja a bicajokat, már fizetést fog kapni a munkájáért. Hétfőn továbbra is lendületesen és ingyenesen fogok dolgozni.

Nyitott szerviz, Futúre:

A bicaj szerelés másabb mint a karitatív munkák zöme. Egy időben rendszeresen jöttek a nyitott szervizre vállalkozó szelleműek, de be kellett látni, hogy a lelkesedés mellett azért szakártelemre is szükség lenne, így keresnem kell majd egy rátermett embert, akinek nagy adomány lenne ha néha beugorhatna segíteni, természetesen korrekt fizetésért. Szakmát szeretnék adni egy ember kezébe. Ez lenne az első lépés a felé a cél felé, hogy az RideKálmán által adományba adott bringákat, a saját szerelő csapatom tartsa karban, R.K. minőségi garanciával.

Tire Heaven:

Az újrahasznosított, nem csak gumi anyagú termékeim ezentúl “Tire Heaven” néven fognak futni szerte a világban. Ezen termék megvásárlásával a Boltocskám, ezen keresztül az adományozást támogatod.

Bodza:

Szeretetre éhes VW T4 személyében a család tagja lett Bodzika, aki már szeptember óta több mint 40 bicajt szállított hozzám a Kazinczy utcába. Tervbe van, hogy az idén besegít felépíteni a saját garázsát is.

Térdmelegítő:

Itt a tél, jól fel kell öltözni pont. Évek óta használom ezt a soft-shell térdmelegítőt a hideg időben, azaz 10 fok alatt. Lehet vagánykodni, meg hogy velem úgysem történik meg, de azt tudtad hogy egy térdprotézis műtét 1.3 misibe fáj?
Kamu?
https://www.robertkorhaz.hu/arak#arak_ortoped_sebeszet
Drágán add az életed.

Magyar gyártmány, Juci gyártja!

anyaga, softshell, pántja újrahasznosított, mert régi belsőkből csináljuk.

Megbízható programozót keresek, aki csinálna nekem egy Woocommece webshopot. Nem kérem ingyen!

Ha támogatni szeretnéd a munkámat akkor leírom fontossági sorrendben, mivel megteheted.

– Ha tudsz szakszerűen bicajt szerelni, hétfőn 11-18 ig várlak a nyitott szervizemen.

– Alkatrészt vagy kerékpárt adományoznál, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess velem, majd tisztítva hozd el hozzám.

– Anyagi támogatás mindig jól jön. Itt a weboldalon is van egy P.P. donation gomb, a boltocskában adományláda.

Keresd a programokat ahol megjelenek.

ÉÉS: Tartsd tisztán a bicajodat, keményen a gumidat és olajozd finoman a láncodat.

R.K. Pólók

R.K. Ruházat

R.K. bringák