Képeslap jeligére: „Lehetőség bicikli”

Bringáznál a munkába, suliba de nincs mivel?

Akkor Figyelj!

Lehet, hogy viccnek tűnik, de amit itt olvasol nem az. Az a meglátásom, hogy az online kommunikációval a dolgok fajsúlytalanabbá váltak, a beszédstílus elcsökevényesedett, talán néhányan régóta nem írtak szabad kézzel. Itt az idő, hogy tollat ragadj és felkeresd a csinos postás hölgyeket vagy srácokat.

Miről is van szó?

Ha dolgozol és a munkába járáshoz kellene egy megbízható bringa, írj pár sor indoklást arról, hogy honnan-hova utazol, mi lenne a meló és legfőképpen hogy mi gátol meg abban, hogy összegyűjts egy bringára. Dobd mellé a főnököd, tanárod telefonszámát és lehet, hogy Te leszel az egyik kiválasztott, aki egy fullos bicót kap a RideKálmán-tól. Itt nincsenek nyertesek, ez nem a szerencsén múlik, hanem azon, hogy elég elszánt vagy-e, hogy változtass a helyzeteden?!

Legfontosabb: Én segítek, de nem akarhatom jobban a megoldást nálad

Adománybringa pályázat levelezési címe: 1075 Budapest Csengery u. 15 A1 pince  Küldhetsz levelet vagy képeslapot.  ELBÍRÁLÁS BEÉRKEZÉSI SORRENDBEN! Határidő nincs, viszont mindenki, aki jogosultságot szerez, megkapja a számára méretben és felszereltségben legoptimálisabb bicajt.

Ne felejtsd el:  Aki adományba ad kerékpárt, szeretné, ha a járgánynak minél jobb sorsa lenne és egy olyan gazdához kerülne, aki megbecsüli. Ahhoz, hogy az adomány eljusson a rászorult személyhez, sok embernek kell összehangolt MUNKÁT végezni. Szívesen segítünk és cserébe csupán annyit kérünk, hogy becsüld meg amit kaptál.

A kép csak illusztráció.

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Vargáné Czifra Zsuzsa mondta:

    Nagyon szèp és nemes ötlet rászorulókat így megsegíteni!
    Sok ember fog örülni remélhetőleg.
    Köszönet érte.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × egy =