ResPRO kontra

Sokan kérdezitek, hogy a Respro maszkokban nehezebb-e a légzés?

A Respro cég 1993 óta fejleszti a maszkjait. Itthon a Velvárt kerékpárüzlet hozta be legelőször, hazánkon kívül még 25 ország forgalmazza, vezető kerékpáros légszűrő maszk forgalmazó a világon. Városi környezetben a CITY a legoptimálisabb. Én Sport maszkot használok 12 éve. Miután elkopott a benne lévő filter, Techno, majd újabban City filtert használtam. Kulturált, normál sebességnél nem gátol a légzésben, sőt allergia időszak alatt az asztmámon sokat javít. Nyáron kurva meleg, viszont ha a kocsiforgalomban zúzok, akkor is használom, mert a szűrt levegő finomabb mint a lusta emberek által kipufogott gáz. Ha kiérek a Duna partra nem használom, de amint a Szabadkikötő részre kanyarodok feltolom az arcomra.

Télen a legfaszább a maszk, mivel nemcsak szűr, de a hideg levegő helyett a saját testhőmérsékletedet cirkuláltatod. Évek óta nem voltam emiatt télen meghűlve.

Összefoglalva, mindenki vegyen Respro maszkot. A RideKálmán bringaboltocskába.

Maszk áraim:

  • City ( fekete, piros, kék) 13000.-
  • City Reflektív 15000.-
  • Techno (fekete, piros, kék) 16000.-

Filter, melyet cserélni fél évente szoktam:

  • City egy csomag ami 2db-t tartalmaz 8000.-
  • Techno 9000.-

Használat után mindenképpen szárítsd ki a filtert, így higiénikus marad. Ajánlott méret hölgyeknek M, férfiaknak L. Remélem a “hú de kurva drága” gondolat nem fordul meg a fejedben, mikor arról beszélgetünk, hogy tisztább levegő, vagy retkes-büdös.

Még egy apró megjegyzés. A legtöbb retket a kisbaba szívja be, aki a babakocsiban fekszik, utána az autóvezetők következnek és a sor végén vannak azok akik bicajjal közlekednek, ja és leges leghátul Besenyei Péter.