Menü Bezárás

Merre jártunk, mondom merre jártunk…

2019 szeptember utolsó hetében a hétfőt Marcival, az új segítségemmel egy Berettyóújfalui kocsikázással kezdtük.Korábban az Igazgyöngy alapítványnak már 2.alkalommal szállítottunk, ez alkalommal 18 bringát. L. Ritók Nóra és csapata olyan családokhoz juttatja el az általatok adományozott és az R.K. csapatom által felújított bicajokat, ahol a napi feladatok ellátásában nagy segítség a bicaj. Bár szemel láthatóan Nóra nagyon elfoglalt volt, mégis kaptunk tőle a finom ebéden túl egy órát, ami alatt elmondtuk neki a terveinket a jövőre nézve. A nagy változás és egyben fejlődés az lesz, hogy terveim szerint új kollégám lesz, a jövőbeni alapítványom első alkalmazottja. így egy személyben nem csak segít felújítani az újonnan kapott bicajokat, de az eddig adományba adott bringáknak is vállaljuk az utólagos karbantartását, egyben be is mutatjuk az új tulajdonosoknak, hogy miképpen kell megőrizni a bicajok jó kondícióját. Ehhez feltétlen szükség lesz a Ti anyagi támogatásotokra és persze arra, hogy a hivatal egy év után végre bejegyezze az alapítványt.

Szerdán Sztupa Joci szállított el 28 db gyerekbicajt 3 Budapest és környéki gyermekotthonba. Ebben az adományozásban együttműködtünk a Looney Riders RC csapatával.

Köszi mindenkinek aki segít betemetni a közöny sírgödrét. Ha szeretnétek hogy még sikeresebbek legyünk, támogassatok minket!

Az Adományozás létrehozói

47db bicaj, azaz 47 adományozó személy, Joci, Marci, R.K., Bodza.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

12 − négy =