Menü Bezárás

Újra készleten a Térdmelegítő.

Vajon hogyan kapcsolódik össze egy adományozás a térdmelegítőkkel. Olvasd tovább és megtudod. Történt egy szép őszi-nyári napon, hogy egy hölgy megkeresett azzal a kéréssel, hogy szeretne adományként egy bicajt mivel mozgásszervi problémái vannak és így szeretne a gyógyulás útjára lépni. Szerény anyagi körülmények között él, mivel a bankhoz lapátol be minden hónapban egy jelentősebb összeget.

Eddig a pontig semmi meglepő nincs a történetben, mivel a több mint 500 adományozás alatt, hallottam különös történeteket. Ez után következett a váratlan kijelentés, a hölgy ugyanis felajánlotta, hogy a bringáért cserébe, bár fizetni nem tud, de szívesen besegítene valamiben. Hiszitek vagy sem, eddig ő volt az egyetlen, aki ilyet ajánlott.

természetesen mindig akad tennivaló, így rábíztam a térdmelegítők pántjának előkészítését. A folyamat úgy zajlik, hogy a használt külsőgumikat szétvágjuk, megtisztítjuk és méretenként rendszerezzük. Egy részét együtt csináltuk, a többit hazavitte és otthon befejezte.

A gyártás ezután következett és már kaphatók is a védők a boltocskában változatlan 4000.- Ft os áron. Még mindig olcsóbb picit mint egy térdprotézis műtét(980000.- Ft tól)

Aki nem hiszi, járjon anélkül!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × kettő =