Menü Bezárás

Tekerd és Szeresd

A Tekerem Szerelem bicajszerelő tanfolyamot, elsődlegesen azért hoztuk létre, hogy a résztvevők belelássanak a kerékpár, mint jármű működésébe. A tanfolyam alatt megmutatom azt, hogy egyes rendszerek hogyan kapcsolódnak egymáshoz, miképpen hatnak egymásra és a rendszeres legegyszerűbb karbantartással, miképpen spórolhatsz energiát és teheted élvezetesebbé a bicajozást. Ezen kívül, hogyan ellenőrizheted, hogy a szerelőd jól dolgozott.
Ez nem egy hagyományos padban ülős suli lesz, aki eljön szerelni fog, így ajánlatos szerelőkesztyűt és játszóruhát hozni. A szerszámot biztosítjuk.
Nem csak elmondom és megmutatom a az adott téma elemeit, lásd az első alkalomnál az agyak, gumik, hajtás és fékrendszer működését, hanem az ott lévő 3 bicajon szerelni is fogunk, így gyakorlati tudást is szerezhetsz.
Még egy nagyon fontos dolog! Örömmel venném, ha ti is készülnétek kérdésekkel a bicajotokkal kapcsolatban. Szeretnénk, ha az eltöltött idő a leghasznosabban telne és a további tekergős kilométerek gondtalanabbak lennének.
Üdv
Tekerem-Szerelem csapata

arckönyv esemény

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

9 − 3 =