Ne zabáld fel a Földet!

Egy szerelő naplója!

Ezzel a címmel kezdtem írni kb 2015 október 3-án a RideKálmán blogomat. Bicajokat javítottam abban az időben a Pajtiban és akkor indult a Bikemaffia Bike ‘n’ Nite adománygyűjtő bulisorozata. Az első alkalom volt, ahol bicajt szereltem adományokért, amit a végén a BBM-nek ajánlottam fel. Cserébe ismertséget kaptam és jó lehetőséget a boltnyitáshoz.

Azóta összegyűjtöttem és 93%-ban adományba is adtam 607 db adománybicajt, szerveztem 5 bringarazziát, elindult a Tekerem Szerelem bringaszerelő képzés, R.K. bikes néven saját márkás bicajokat kezdtem építeni, amik a megbízhatóságon és a fürgeségen túl adományhoz is juttatják az álomállamkasszát a felajálott munkadíjam egy részével (10000 Ft per bringa). A hétfőket pedig ReKreációra szánom, így 11-18 óráig fogadom és szerelem az adománybicajokat. Ide csatlakozhat a fürge és megbízható szerelő beállítottságú delikvens.

Legfrissebb rendezvényem!

Mindenkit meghívunk 9-én vasárnap a Szimpla kertben tartandó főzésünkre. A kedvencünket fogjuk készíteni, ami egy speciális lencseleves, ha eljössz, azt is eláruljuk, hogy mitől extra számunkra.
A kaja megvásárlásával a “RideKálmán” adománybringa építő vállalkozást támogatod. Terveink szerint a bevételből, egy Tekerem Szerelem bringatábort fogunk szervezni rászoruló gyerekek részére.
Az étel HÚSMENTES.
Soraimat egy saját fejlesztésű idézettel zárnám:

“Orgazmus közeli állapot, hogy ma sem ettem ebédre állatot”

és hogy megtaláld a világ leghíresebb Rom kultúr placcát

Lezajlott az esemény. Köszönet mindenkinek, aki a lelkesedését adta a lencse elkészüléséhez. Köszönet Julcsinak, Tumbinak, Annának a szeletelésért, kavarásért, vízhordásért és jó társaságért.

Köszönet a Szimpla összes dolgozójának, hogy működtetik ezt az oázist, ahol hétről hétre minden vasárnap megy a háztáji piac, ezenkívül lehetőséget biztosítanak civil szervezeteknek az adományfőzésre. Első mindig az ember!