Magyar Krónika – Kerékpár kultúrtörténete

Járt a RideKálmán bringaboltocskában egy stáb, aki sok szempontból átalakította a gondolkodásomat néhány óra alatt. Gyerekként a Magyar Televízió adásait néztem, főleg mikor nem volt más. A TV a kultúra legnépszerűbb közvetítője volt, mivel könnyen fogyasztató és látványos. Egyre több csatorna született, tagolódott a figyelem, de az MTV stabilan ment előre. Sokáig homály volt számomra, hogy mi a titka ennek a lendületnek. Aztán egyszer csak megjelent nálam a stáb és megértettem, hogy a lendületet a fanatikus információ iránti vágy és a kiváló csapat viszi előre. Sajnálom, hogy egy csomó ember – beleértve magamat is – csak a Híradóból folyó indulattal, félelemkeltéssel és alaptalan gyűlölet szítással azonosítja a Magyar TV-t.

A linkre kattintva az eddigi legszínvonalasabb összefoglalót láthatjátok a kerékpár magyarországi történetéről, beleértve a jelenkori aktualitásokat is. Ezen kívül megtudhatjátok, hogy miért nem alkalmazom a boltocskámban Csőre Gabit. Javaslom, nézzétek meg az összes epizódot.

Ajánlom ezt a műsort továbbá a SZIMPLA romkocsma teljes legénységének. Köszönöm a kezdetektől töretlenül fennálló támogatásotokat!

https://mediaklikk.hu/video/magyar-kronika-20-45-adas-bicaj-1-a-kerekpar-kulturtortenete/