Cinelli – Crono beérkezések

Befutott az olasz szállítmány amelyben finom csemegék llandoltak az egyenes láncvonal szerelmesei részére, és mindenkinek aki szereti.

A Cinelli cég védjegyévé vállt a jó minőségen kívül, az egyedi megjelenés. Ez nem egy hangzatos szlogen, hanem a fantasztikus sapkái óta tudjuk, hogy semmit nem bíznak a véletlenre. Képzőművészeket kérnek fel a világ minen tájáról, hogy termékeikhez egyedi megjelenést készítsenek. A furfangos sapkáit már szinte mindenki ismeri, a mostani szállítmányban viszont újra érkeznek az elképesztő stílusú, vagy éppen visszafogott kormánybandázsai. Mike Giant, Anna Beranova múnkái is megtalálhatók a kollekcióban.

Egy új vázzal és villával is gazdagodik a választék. Crono néven lesz ezentúl megtalálható az az alumínium egysebességes váz, amit ezentúl a Church bringa új tulajdonosai is élvezhetnek. Extra rövid hátsó láncvilla, erősített hátsó papucs, félintegrált homlokcső, nyers alumínium színben fog megérkezni hamarosan.

Karbon villából jelenleg hiány mutatkozik itthon, de nem a RideKálmánnál. Alu nyakas 3R villáink már a te bringádban feszíthetnek.

Találkozunk a föld alatt.

R.K.