Menü Bezárás

Új ÉRA: Augusztusi próbaüzem

Kedves emberek!

Augusztus (1-31ig) hónapban a RideKálmán bringaboltocska, azaz Loco és én Zárva leszünk. Erre az időre nagyszabású felújításokat korlátozott számban FELVESZEK. Cserebicaj természetesen jár. Visszatérés szeptember 1-én csütörtökön l

Mivel nem megszokott, hogy egy üzlet 1 hónapra bezár, így arra gondoltam elmondom nektek ez irányú gondolataimat amik ide vezettek.

A végső döntés alapja az, hogy az évek alatt észrevettem, hogy az általam képviselt munkatempóból, nem lehet kikapcsolni 1-2 nap alatt. Minimum 1, de inkább 2 hét, amikor már nem nézem az üzeneteimet félóránként.

Ezért hoztam azt a döntést, hogy az első két hetet lazítottabb munkatempóban a saját Tahi műhelyemben fogom tölteni, fejleszteni fogom az infrastruktúrámat, ahol amúgy is több időt fogok tölteni ezután a normál munkanapjaim alkalmával is.

Tehát ha nagyszabású felújítást terveztek a bringátokon, azt legkésőbb Július 29-ig átveszem és Augusztus 12-ig vissza is szolgáltatom, elkészült állapotban. Erre az időre CSEREBICAJT tudok biztosítani, mint alap állapotban is.

További okok, amik miatt változni fog a Nyitvatartásom a közeljövőben.

Budapest csatornahálózatának Katasztrófális állapota( Köszönhetően a rezsicsökkentésnek) miatt a pincém páratartalma alap esetben 85%, ezért úgy döntöttem hogy nem szeretném a dohhal és a penésszel tölteni a mindennapjaimat, ehelyett inkább a Szentendrei sziget egy eldugott területén, a saját diófám alatt fogok szerelgetni.

Igy hamarosan az ÚJ ÉRÁBAN minden héten 2 napot leszek a CSengery utcai pincében. LESZ egy keDdi és egy PénTekihosszú átadósvevős nap. A bicajokat teherautóval szállítom a műhelyembe és vissza. Ez várható a jövőben.

Továbbra is kérlek benneteket, hogy javítás előtt jelentkezzetek be a ridekalman@gmail.com címen

Augusztus 15-től pedig elkezdődik a valódi vakáció.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kilenc + öt =