Szervíz törvény-em

Bármely szervizre alkalmazható

Hosszas litániát lehetne írni a szerelők mentalitásáról, de én inkább meg szeretném veled osztani azt ami alapján érdemes voksolni egy javítóműhely mellett. A sorrendet te állítod fel.

A legjobb, ha egy ismerős ajánlja személyesen. Az online értékeléssel sohasem tud versenyre kelni a személyes ajánlás, mivel pl a google értékelést a szerviz is láthatja, aki adott esetben a kritikádat lehet, hogy támadásnak veszi. Dícséretből nem lehet okulni.

A baráti ajánlásnál megnézheted az elkészült munkát és megkérdezheted, mennyire volt együttműködő, segítőkész a javítást végző szerelő.

(innentől átváltok 1/1be)

ridekalman@gmail.com, időpontot egyeztetünk a bringa átvételére. Így minimalizálhatjuk a javításra forditott időt. Bicajos futároknak extra gyors javítáés, extra költség nélkül, cserebringa jár.

Eljutottál a szervizembe csakis ott, nem ONLINE shit, átvizsgálom a bicajodat ( nem azonnal, hanem amikor sorra kerül és kalkulálok egy költséget. Ebbe belekalkulálom az is, amit te esetleg nem láttál, de a rendszer működéséhez szükség van. Néhány esetben szoktam küldeni egy megfelelő és egy magasabb szintű árajánlatot is. Ezt átküldöm neked és ha leokézod indul is a munka.

A javítóműhelyemben olyan alkatrészeket forgalmazok, amik a tartósságukkal, magas minőségi követelményeikkel kiérdemelték a bizalmamat. Ügyfeleim jelentős része bringás futár, vagy olyan hölgy vagy úr aki naponta használja a bringáját, ezért sem engedek be silány alkatrészt a műhelyembe.

Amikor elkészültem, teszek egy próbakört a bicajoddal, letesztelem átadás előtt. Ha valami még cserére szorulna, de most nem volt rá pénzed, akkor arra fel fogom hívni a figyelmedet személyesen és levélben is.

Átvételkor te is kipróbálhatod, kérd nyugodtan, ha nem mondanám el, hogy milyen javítás is történt a bicajon. A lecserélt alkatrészeket elviheted, vagy felajánlhatod a lehetőségbiciklik felújítására.

Hibázás. Eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy ember vagyok. Mivel nyugodt környezetben dolgozom, tudok a javításokra koncentrálni és kipróbálom a javított bicajokat, ebből adódóan ritkán csúszik be hiba . Előfordul évente 2-3-4 alkalommal, hogy kisebb utánállításra visszahoznak bicajokat, de ilyenkor leszűröm a tapasztalatot a saját részemre és próbálok okulni a hibáimból. Ezen kívül nekem is lehet szar napom és talán neked is. Ha bármi problémát tapasztalsz, keress meg vele, hidd el örülni fogok a kritikádnak.

Bejelentkezés(ridekalman@gmail.com) után várlak a javítóműhelyemben!