JAN GOO

Van teherautóm, van 2 motorom, van egy lányom(akit fuvarozgatok), van üzemanyagra pénzem is, mégsem közlekedek autóval a városon belül, ha indokolatlan.

NEM VAGYOK BRINGÁS!

Rácz Kálmán vagyok, szabad Gondolkodó ember, akárcsak Jango. Ezért nem értem, hogy az EMBEREK akik márciustól szeptember 1-ig bringával járnak, miért teszik le azt mérteni pontossággal szeptember1-én. Konkrétan a bőrömön tapasztalom ezt a változást, mivel ettől a naptól kezdve 80-90%os forgalomvisszaesésem van. Propaganda ide vagy oda úgy pattannak le az emberek szeptemberben a cangáról, mintha egész szezonban ezt a napot várták volna.

MOSTPEDIG elárulom a CSAPADÉKOS időben bringázás TITKÁT. Jól figyelj, na na na na mosttttttt.

MENNYÉL LASSABBAN! még így is te leszel a leggyorsabb jármű a városban.

MÉG HOSSZABBAN TEKINTS ELŐRE!

KANYARODÁS KÖZBEN FELEJTSD EL AZ ELSŐFÉKET!

NE HAJTS RÁ A VIZES AKNAFEDÉLRE!

JOBBRA KERÜLD A TÓCSÁKAT!

És még egy alap tévhit.

NE ERESZD LE A GUMIUT! KÉRLEK! KI TALÁLTA KI EZT A BAROMSÁGOT! Mint bármely járművön, a tapadásod akkor lesz ideális, ha a gumiabroncsod jó állapotban van és megfelelő nyomáson van tartva. A gumi szorítja ki a vizet, de ezt csak akkor tudja megtenni, ha a mintázata elég mély és a profilja( formája) ideális. A formája, úthoz való illeszkedése, csak akkor lesz ideális, ha az ajánlott nyomásra van fújva. Ha ez alá fújod, bekaphatod a felütéses defektet, azen kívül roncsolódik a gumi szövete és kenődni fog az aszfalton.

Ha mégis úgy döntesz, hogy lerakod a bringát, akkor az éves BringaWhellnesst időzítsd a szezon od végére ősz tél bármi, mert ilyenkor vagyok legkevésbé leterhelve munkával.

Már csak egy dolog maradt hátra, a meleg és vízálló ruházat. Ez így kimondva, leírva, amúgy sem olyan extra télen.

Amúgy gyere be hozzám és ezeket a tanácsokat részletesebben is kifejtem neked, ráadásul boltomban meg is veheted a szükséges hozzávalókat a bicajodhoz és magad részére is, pl az extra hatékony térdmelegítőmet, ami a kialakult térdfájást is megszünteti.

u.i: Télen bringázni nem mindig a legnagyobb élmény, de még mindig a legkissebb szar a többi járműhöz képest.