R.K. híradó – február

Havi 1x fogok jelentkezni az elmúlt hónapban történt eseményekkel.

Lehetőségbicajok: A hónap elején keptam egy kicsi CUBE lehetőség bringát, egy kerék nélküli tetemet leraktak az ajtó elé és a hónap végén Kálmibá a szomszédból áttolt egy kerékpárt amit gondozásba is vettem és méltón felújítottam, ugyanis az édesapjáé volt. Ez volt a legszarabb adományos hónap az évben. A múlthéten bejött egy Ukrán menekült fiú, aki bicajt szeretett volna, de ami volt nem tetszett neki… Úgyis tudjátok mit gondolok. Azt mondtam neki, azért csak ez a választék, mert a javát kivitték már Ukrajnába. A hónap végén realizálódott, hogy beindítunk egy együttműködést a Társadalomklinikával. Van pár terv, majd írok róla ha meg is valósul, láttam én már karón varjút. Első lépésként Somogyszentpál lakosainak fogunk Bodzával legurítani az M7 mentén néhány adománybicajt március 4-én, amit a kpek szerint már be is pakoltam.

.

Ahogy ígértem februárban Tahiba menet beugrottunk a csajokkal az árvácskába, meghívtuk a cicákat és a kutyákat néhány adag kajára. Összesen 14000.- értékben vásároltam az Aldiban jófajta eledelt. Loco is ezt eszi, le vannak tesztelve.

A Rover bringa frissítésen esett át, 2023 ban katonai zöld színben rejtőzködik, de persze mint eddig is kérésre megkapja az általad kívánt színét. A Neuzer Courier Dt alapjára épült bringa új küllőzetet, legnagyobb defektállóségú gumikat kap amivel nem csak a bringázás élmény lesz jobb, de biztonságosabb és tartósabb is lesz a verda. Áraq 230.000.- (kettőszázharminc”kösziLóri”ezer magyar királyi vármegyei főispánilag egyedileg vert Magyar forint V-fékkel, de felárért kérheted tárcsafékkel is. A képen az új RVR logo látható( és a porszívó cső).

Már volt szó róla, de újra leírom, hogy a Pub alapbringájának szerényebben tuningolt verziója jött ki az idén. az általam ismert és sok futár által elégedetten használt Panaracer Ribmu PT gumival szerelt bicaj ára 160.000.- Ez a 9 kg-os bicaj alumínium vázas, iparicsapágyasak az agyai, strapabíró egysebességes bicaj futárkodásra.

Szép számmal érkeztek a Legnépszerűbb hazai lakatból. A Kryptonitot hála istennek már nem kell bemutatni, mert ti is tudjátok, hogy a legdrágább lakat is potom pénzbe kerül, ahhoz képest amennyibe a bicajod kerül, ráadsul a kedvenc paripádból csak 1 van az univerzumba, vigyázz rá!

Néhány használt tengely és egy régi nyeregnek új életet adtam és nészítettem belőle a Jazzmasterem tészére egy gitárfogast. Ha törik a bringa és hegeszteni kell akkor rám számíthatsz.

Ha tetszik a munkásságom és van “KEDVETEK” örömmel veszek még mindig minden támogatást a Joker jeligére

Rácz Kálmán E.V.

bankszámlaszámom: 16200223-10141490

Magnet bank

megjegyzés: Joker