Menü Bezárás

Kapcsolat, nyitvatartás

A műhely, ahol nem kell nélkülöznöd a tekerést, mialatt a bicajodat javítom. Aki már járt nálam tudhatja, hogy a kezdetek, azaz 2016 óta CSEREbringát adok( elkészülés plusz 2 nap), ha behozod a bringádat javíttatásra. Joey és Johnny évek óta szelik a kilómétereket, mialatt a bringád megújul. 

Első számú szempontom a minőségi munka, így szeretném kerékpárodat minden alkalommal átvizsgálni alaposan, mindkettőnk érdekében. Ezért Kérlek, Javíttatás vagy BringaWheelness előtt kérj időpontot (ridekalman@gmail.com)

Ennek a bejelentkezős rendszernek hála, az én műhelyemben a javítás időtartama 2-3 nap, bár elég sok alkatrészem van, de ha be kell szerezni valamit, akkor sem maradsz bicaj nélkül a CSEREBICAJOKKAL vígan tekerhetsz. Az elkészüléstől számítva 2 napig térítésmentesen használhatod, utána gyorsan hozd vissza, hogy más is igénybe vehesse, különben 3000.- Ft napidíjat kell fizetned.

Futár első sor: Mit jelent?  Hivatásos Bringás Futárokat Ha csak módom van rá, előre veszek a javítási sorban.

Nyitvatartás:

Ebédszünet minden nap 12-13 óráig

Hétfő: 10-18-ig.

Normál munkanap, amikor az  Adományok átvétel, Re-Kreálása, a lehetőségbicajok felújítása zajlik. 
Javítandó bicajokat adhatsz le és vehetsz át.

Kedd: 10-19-ig

Szerdán  zárt ajtós szerelős nap van. 

Csütörtökön: 9-16-ig

Péntek: 10-19-ig

Ebédszünet minden nap 12.00-tól 12.30-ig

Szombaton és vasárnap nem vagyok nyitva, így kérlek ne telefonálj, inkább írj emailt.

Igen, a javítás idejére cserebicajt is kaphatsz, amiért nem kell fizetned, de ha szeretnéd adományozhatsz érte gyümölcsört, sört, bort, csokit. A lényeg hogy TISZTÁN add vissza.

Kérlek, ha javításra vagy adományozásra hozol bringát, előtte ha van lehetőséged törölgesd le a kutyakakit és rakd vissza a sarokba a pókokat. Köszönöm!

Bármilyen észrevételedet szívesen fogadom.

Rácz Kálmán

Írj mielőtt jössz!

üzlet, szerviz, bringaépítés: ridekalman@gmail.com

adomány behozása vagy igénylés: texalapitvany@gmail.com