A RideKálmán szolgáltatásai.

Szerviz:

Néhány alapszabály:

 • Ha javításra hozod a bicajod, kérlek tisztítsd meg előtte. Ha nem az sem probléma, viszont ebben az esetben munkadíjat számítok fel érte, ami 3500.- Ft
 • Minden javított bicajt kipróbálok és a szerelésre garanciát vállalok. Ha mégis hiba történne, azt jelezd felém, megvizsgálom és a már kifizetett javítás áráig térítésmentesen megjavítom.

Árlista

Szeretjük a biciklit, ezért gondoskodunk róla. Ha legalább évente egyszer behozod egy Bringawellnessre és még egyszer legalább egy nagymosásra, kisebb után állításra, kontrollra, akkor te is sokkal könnyebben hajthatod a bicajodat és ezáltal a költségeidet is csökkentheted. Egy bringára átlagosan évente 20-30 ezer forintot kell rákölteni. Ez tény, így ha te most büszkén arra gondolsz, hogy te bizony évi 0-5000.- Ft összegből kijössz, akkor az a rossz hírem van, hogy csak magaddal toltál ki, mivel a retkes elhanyagolt bicikli mozgatása, nem is hinnéd, akár 20-30 %-l több energiába kerül. Csak addig fogom a javítást javasolni, amíg neked az rentábilis.

Nézzük mit is kell tenned.

Még leírom majd párszor, de a hír igaz, a javítások idejére egy R.K.-bike P.U.B. cserejárgányt kapsz, persze csak ha kérsz. Még fizetned sem kell érte! Egy dolgod van csak, vigyázni rá és tisztán visszaadni, ja ez kettő.

 1. Egyeztetünk egy időpontot amikor behozod és felmérem az állapotát a bicajodnak.
 2. A javítás idejére ( plusz 2 nap) cserebicajt tudok adni tök ingyen.
 3. BringaWhellness: spéci mosóm segítségével a mennybe repítem a keródat, de utána visszahozom neked.
 4. Mivel a sztenderd alkatrészekből van raktáron, ezért akár 1-2 napon belül is elkészülhet a géped.
 5. Javítás után kipróbálom a verdádat.
 6. Minden B.W.-s bicaj elkészülés napját tartalmazó matricát kap.
 7. A leszerelt, elhasználódott alkatrészeket akár 100%-ban újra tudom hasznosítani.

Részletekért görgess lejjebb légy szíves.

Mobilszerviz:

Ha szeretnél kedveskedni alkalmazottaidnak azzal, hogy mialatt ők melóznak, egy szerelő rendbe szedi a bicajaikat, akkor a következő szolgáltatást tudom ehhez nyújtani. Ingyen szállok ki hozzátok, teherszállító bringámmal minden eszköz rendelkezésemre áll a helyszíni szervizeléshez.

Kiszálláskor a szükséges általános karbantartási munkákat végzem el. Először is letisztítom a hajtásrendszert és a váltókat, majd beolajozom. Beállítom a fékeket és a váltókat, ellenőrzöm a csapágyazásokat és a forgórészeket.

Minden javított bringához írok munkalapot, amin szerepelni fog, az esetlegesen cserére szoruló alkatrészek listája is, árajánlattal. Az ez utáni javításokat műhelyemben el tudom végezni. Amennyiben Bringawhellnesst ( azaz nagy szervízt) csinálok a bicajon, a nálad fizetett összeget levonom a javítás árából.

A javítás díja 10 bringa megrendelés felett 4500.- Ft , alatta 6500.- Ft.

Ha valami nem tiszta csak hívj, vagy írj:

06202481446 — ridekalman@gmail.com

Cafe Communication kiszállás  készült képek. Fotókat köszönöm Honfi Annának (itt még strikebike néven futott a vállalkozásom)

külső_szerv_03 külső_szerv_05 külső_szerv_09  külső_szerv_15

Minden bicajt kipróbálunk! De komolyan!

CSEREBICAJ a javítás idejére:Nem kell azon morfondíroznod, hogy hogyan old meg a teendőidet, nem kell tömeg közlekedned sem, mert ha csak óhajtod, a javítás idejére kapsz kölcsön egy bicajt, teljesen ingyen.

MENŐ BRINGAMOSÓ:

 • a RideKálmán boltocskámban van egy helyiség, ahol motormosó és tisztítószerek segítségével a Mennybe repítjük a bicajodat.
 • Tudtad-e hogy a tiszta bicaj élettartama sokkal hosszabb, ráadásul tök jó hangulatjavító is.
 • a tisztítás és az olajzás ára 2000-4000.- Ft a szennyeződés mértékének függvényében

DSC_5785 bringamosó

Szervíznapló:

A javítás befejeztével, miután kipróbáltam és rendben találtam a bicajodat, emailben( ridekalman@gmail.com) elküldöm a részletes listát az alkatrészekről és a munkadíjról. Egy dátumozott matrica is jár a BW mellé, hogy tudd mikor telik le az egy év. Bármi nemű észrevételeddel, fordulj hozzám.

matrica_bringawheelness_fehér

Bringawheellness:

17000.- az első alkalom 15000.- Ft a visszatérőknek. Minden javítás mellé kérhetsz cserebicajt.

 • Először is teljesen megtisztítom a bringádat. A tisztítás alatt minden részét szemügyre veszem.
 • Az állapotfelmérés az alapos karbantartás alapja. Minden változásról, plusz költségről előre értesítelek, egyeztetek veled és a javítás minden költségéről részletes elszámolást fogsz kapni emailben.
 • Tisztítás után a forgórészeket megbontom, zsírtalanítom, ha szükséges cserélem a kopott alkatrészeket, ezután friss kenőanyaggal összeszerelem.
 • A B.W. során mindkét kerék centrírozva lesz, a külső gumi leszerelése után ellenőrzöm az állapotát mind a külső belsőnek és a belsőt védő szalagnak is, ezen felül, ellenőrzöm a felni oldalfalának állapotát is.
 • Minden alkalommal ellenőrzöm a láncod nyúlását és a fogaskerekeid állapotát.
 • A fékbetétek felülete ha kritikusan kopott, javaslom annak cseréjét.
 • A tökéletes fékhatás nagy százalékban függ a jó minőségű bovdenezéstől, ha kell ezeket is kicserélem, ezután beállítom mind a féket, mid a váltóidat.
 • A javítás végén MINDEN kerékpárt kipróbálok.
 • 20000.- ft feletti javításokra 6 hónap garanciát vállalunk.

Polírozás:

 • Vállalom alumínium alkatrészeid tükörpolírozását is. Az alkatrész méretétől és a felület állapotától függő árban. Alumíni villa, hajtómű, stucni, kormány polírozása 2000- Ft tól

Festés, teljes renoválás:

 • Nagyon egyszerű dolgod van. Csak hozd be a bicajodat, mond meg milyen színűre szeretnéd az alkatrészeket és úgy fogod visszakapni ahogyan elképzelted. A művelet  ára 33000.- Ft, ami tartalmazza a Szétszerelést, a Maszkolást, a Festést mindezen belül a Bringawheellnesst is.
 • ha külön behozod a vázszettedet (váz plusz villa) akkor a festés ára 16000.- Ft.

Bármilyen ötleted van, elszáll a fantáziád, vagy van valami amit elképzeltél de nem tudod pontosan szavakba önteni. Gyere be, üljünk le és beszéljük meg milyen legyen a Te bicajod.

Bolt építés hulladékból. Tárgyak lepottyant alkatrészekből.

Célom, hogy minden használt alkatrész új életet kapjon. Büszke vagyok rá, hogy a boltom berendezésének legalább a 80%-a hulladékból készült. Ezen kívül folyamatosan jár az agyam, hogy milyen termékeket tudok gyártani a levetett alkatrészekből. Van már nadrágpántom fényvisszaverővel, újrahasznált belsőből, cipókanalam sárvédőből és belsőgumi pántos térdmelegítőm.

_POR0434

_POR0175 _POR0176 _POR0173 _POR0172 _POR0171 _POR0170

_POR0083 _POR0084 _POR0229 _POR0230 _POR0231 _POR0232 _POR0233 _POR0234 _POR0235 _POR0236 _POR0237 _POR0244