Somogyszentpál Adománykör

Somogyszentpálra került a legújabb Lehetőségkerékpár szállítmány. A Társadalomklinika vállalta hogy az adományaitoknak jó helyet talál. A megbeszéltek szerint 31-én elszállítottuk a Balatontól 13 kilométerre találtahó faluba a bicajokat, szám szerint 8 darabot és néhány szatyor általatok felajánlott alkatrészt, úgy mint fejvédőket, pumpát, szerszámokat, külső és belsőgumikat, gyereküléseket.

A Társadalomklinika legfontosabb célkitűzése, hogy bemutassa ezeknek az embereknek, hogy más fajta alternatíva is van azon kívül amit ők ismernek. Ezen a napon bringás témájú napot tartottunk, ahol együtt szereltük a bringáikat. Utána kresz teszteket tültöttek ki és volt egy ügyességet és szabályismeretet igénylő pálya is amin végig lehetett menni. A záró esemény egy nagy közös OREÓ evés volt, ami egyébbként nagyon megfingatott mindenkit visszafelé a Bodzában, kivéve a lányokat.

Amennyire megoldható a Társadalomklinika javuló tanulmányi eredményért, vagy munkában való előrelépésért adja cserébe a Lehetőségbicajokat.

Ha egyeértesz a RideKálmán bringaműhely céljaival, anyagilag is támogathatod a munkát. Részletek a főoldal jobb alsó hasábjában.