Posted by on 2018-02-13

Kedves emberek!

A hétfői ReKreációs napon, amit speciálisan az adománycangák karbantartására és építésére tartok fenn,  3 bicajt újítottam fel, ők voltak a 121-122-és 123.. A 3 bicajra összesen 21000.- Forintot költöttem a munkát térítésmentesen végeztem.

Amy ezen a hétvégén sem pihent sokat. Doni srácnak szállított Szendrőre ( az ország legszegényebb településére) egy adománybicajt. Doninak elhoztam a régi bicaját, de sajnos annyira szer állapotban volt, hogy virágtartónak se raktam volna ki. Így egy szépen felújított Csepel Bakonyt kapott a Down szindrómás kisfickó!

A fehér sapkás úriember pedig a napi munkába járást fogja megoldani ezentúl bringával. Így lehet spórolni és egészségesen élni egyszerre.

Józsi barátom a kezdetek óta segít a bringák célba juttatásába.Ma 4 bringát szállított el egy monori gyermekotthonba. Nemcsak a szállításban, hanem a kapcsolatfelvételben is baromi nagy segítség a Józsi komám, néha az is felmerül bennem, hogy valójában nem egy idegen galaxisból származik-e, annyira jó fej. Biztosan a vidéki levegő az oka.

Nagy pacsi mindenkinek aki támogat, segít, vagy lélekben velünk van!

Nem vagyunk különlegesek, csak nem bírjuk nézni, ha szarul mennek a dolgok és siránkozás helyett megjavítjuk őket!

Posted in: Így segítek

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*