Műhelyklub

A történet egy fiatal hölgynél kezdődött, akinek a szülei szerettek volna nagy meglepetést okozni, egy GT terepbicaj megvásárlásával. Bár az ajándék nagyon értékes volt, de nem az eredeti gazdájánál talált célba, hanem egy nagylelkű adományozás kapcsán kb 8 évvel később egy Ricsi nevű fiatalembernél.

A Műhelyklubbal a Bikemaffia Charity fesztiválján találkoztam. Nagyon szimpatikus volt Árpi hozzáállása, mert nem csupán adni akar a srácoknak, hanem arra szeretné nevelni őket, hogy amit kapnak, az a munkájuk gyümölcse legyen.

A GT bringa nem csupán egy tárgy lett, hanem az adományozó vállalkozásom egyik mérföldköve is. Árpi rávilágított arra ami már derengett bennem. Ha valami könnyen jön, az soha nem fog az új tulajdonosa számára akkora értéket képviselni, mintha megdolgozott volna érte.  Erre többször is volt példa, idő előtt lelakott bicajok képében. Így innentől kezdve egy alaposabb szűrésen megy keresztül minden adományozás, hogy az általatok felajánlott és általunk felújított bicajok minél megbecsültebben folytassák pályafutásukat.

A műhely klubban Ricsi, aki a GT új gazdája lett, ledolgozza a bringa jelképes értékét mégpedig azzal, hogy mások számára szerel össze adománybicajokat. Egy hét múlva visszatérek én is a jó példámmal, egy Tomi nevű fiatalember személyében. Érdemes lesz visszatérni az oldalamra.

Üdv: R.K.