Menü Bezárás

Tekerem // Szerelem.


Kedves Emberek!

A szerelés alapjait megtanulni, nem rakétatudomány. Ki az aki nem szeret suhanni a bicaján, vagy nem élvezi a gondtalanságot, amikor nem kell parázni állandóan attól, hogy valami megadja magát. Én tutira!

23 év tapasztalattal felvállaltam, hogy a tudásomat átadom nektek. Engem a bátyám tanított szerelni, azóta is sokszor eszembe jutnak az instrukciói, a fehér rongy és az alkatrészek kipakolása, majd visszaszerelése. Nagy vonalakban a képzés tematikájáról. Olyan szerelési ötleteket adok át, ami kis eszközigénnyel akármelyik előszobában, vagy folyosón megvalósítható. Szó lesz először is a bicaj állapot felméréséről, a tisztításról, a kenésről, bringa lezárásról, hulladéktárolásról és az újrahasznosításról is. Megmutatom a karbantartás eszközeit, kellékeit, és az általam is használt tisztítószereket. Takarékoskodj az energiáddal és a pénzeddel.



Első képzés november 23. án a Wesselényi u. 17 erőmű 4. emeletén. Olvasd el és ha érdekel Regisztrálj! regisztracio@eromuvhaz.hu

esemény fb

2 Comments

  1. Isabella

    Jon egyre kozelebb Menekulnek, de nem merek Mindig visszahuz Felzaklat es osszezuz Elsodor a lendulet Visszafogni nem lehet Csak tartom az utemet De nem tarthatok szunetet Nem segit semmi sem Megis ugy elvezem Tested akar a dinamo Felvillanyoz oly izgato Tekerem szerelem Sohasem volt ilyen jo Ha megint jon a gondolat Nem talalok nyugalmat Torlom es szettorom Megkotom, uldozom Kabitom majd eldobom Mindenetol megfosztom De mindig visszater Es mindent visszaker Nem segit semmi sem Megis ugy elvezem Tested akar a dinamo Felvillanyoz oly izgato Tekerem szerelem Sohasem volt ilyen jo Tested akar a dinamo Felvillanyoz oly izgato Tekerem szerelem Sohasem a tied jo A Zeneszoveg.hu oldal teljes erteku hasznalatahoz minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 bongeszo ajanlott. Az alabbi linkeken elerhetok a legfrissebb valtozatok.

  2. Alex

    Hanem szerelem. Tudom, hogy nem mindenkinek, de nekem abszolut az lett. Legalabb annyira kell erteni es erezni, mint a szerelmedet, ugy kell simogatni, szeretgetni, torolgetni, puszilgatni, mintha ember lenne (sok esetben meg jobban). Fel kell terkepezni a kis lelket, ovatosan kell banni vele, nem lehet utni meg vagni. Rendben kell tartani, le kell mosni, ki kell dobalni belole a szemetet,  jo sokat kell vele lenni. Nezegetni kell, vizsgalgatni a muszereit, beolajozni a szivet, es jol kell etetni. Ha mindez megvan, akkor halas kapcsolatotok lesz. En ha tehettem volna, benne is alszom, de azert nem akartam nagyon kibaszni magammal, igy minden este fajdalmas bucsut vettem tole, es lefekudtem az agyamba. Reggelig meg forgolodva aludtam, es remenykedtem, hogy ejszaka nem tortenik vele semmi. Most az egy dolog, hogy egyebkent az autok nem olcsok – tok ertheto modon –, de azert ami vele jar, az se piskota. Barki, aki autot vesz, az havi plusz szazzal keszuljon kabe (nyilvan kocsitol es menetidotol fuggo ez). En eleg sokat elvertem benzinre meg parkolasra. Mondjuk, ki akartam elvezni a vezetes minden percet, ezert sokat jottem-mentem, a sok autokazas meg sok penzbe kerul. De felert nekem ez az egy het egy kulon terapiaval. A legjobb percek ugyanis azok voltak, amikor en meg a kis auto voltunk egyutt a vegtelen utakon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × három =