Ny.SZ.H. Nyitott Szervíz Hétfő

Kedves Ember!

A boltocskám nyitása, azaz 2016.04.01. óta fogadom az adománybicajokat. Minden bringa sorszámot kap és a sorsát nyomonkövetheted az adománykassza oldalamon, mint ahogy az adományozás teljes költségvetését is.

Azt már tudjuk egy ideje, hogy 1969 és 1972 közötti négy év alatt, az Apollo-program keretében, hat sikeres leszállást hajtottak végre a NASA űrhajósai a Holdon. A begyűjtött kőzetminták össztömege 384 kilogramm. Ezek az első tudatosan gyűjtött naprendszerbeli anyagkészletek. Ugyanebben az időszakban három Luna-program három űrszonda robotja is hozott talajmintát a Holdról az orosz űrkutatás keretében.

Viszont most azt is elárulom HOGY

De azért az is jól jön.

Amire viszont nagy szükségem van ahhoz, hogy ez a 427 PLUSZ bicaj megújuljon, az a szerelő beállítottságú lelkes ember.  Jó ha van tapasztalatod, de nincs sem nemre, sem korra való korlátozásom, szerelt már nálam, matekprofesszor, filmproducer, fínom kezű riporterhölgy, Programozó, Taxisofőr, Motoros arc…. Kevesebb duma, fürge kezek a jelszó. Ha tudsz KONKRÉTAN jönni Hétfőn 11-18 óra között Bármennyi időre, kérlek jelezd előre.

Játszóruha ajánlott!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.