Ny.SZ.H. Nyitott Szervíz Hétfő

Kedves Ember!

A boltocskám nyitása, azaz 2016.04.01. óta befogadom, megjavítom és továbbadományozom az általatok felajánlott bicajokat és alkatrészeket. Minden bringa sorszámot kap és a sorsát nyomon követheted az adománykassza oldalamon, mint ahogy az adományozás teljes költségvetését is.

Azt már tudjuk egy ideje, hogy 1969 és 1972 közötti négy év alatt, az Apollo-program keretében, hat sikeres leszállást hajtottak végre a NASA űrhajósai a Holdon. A begyűjtött kőzetminták össztömege 384 kilogramm. Ezek az első tudatosan gyűjtött naprendszerbeli anyagkészletek. Ugyanebben az időszakban három Luna-program három űrszonda robotja is hozott talajmintát a Holdról az orosz űrkutatás keretében.

Viszont most azt is elárulom HOGY önmagában

De azért az is jól jön.

Amire viszont nagy szükségem van ahhoz, hogy ez a 518 PLUSZ bicaj megújuljon, az a szerelő beállítottságú lelkes ember.  Az évek alatt megfordult már a műhelyem adományszereldéjében matekprofesszor, filmproducer, fínom kezű riporterhölgy, programozó, taxisofőr, meteorológus, buszsofőr, motoros arc…. Kevesebb duma, fürge kezek a jelszó. Problémamegoldó készséggel vagy ellátva, akkor szívesen várlak a NYitott Szervizeemben Hétfőnként 11-18 óra között. Kérlek jelezd előre.

Játszóruha ajánlott!

Újdonság. (2019.09.11.)

Hamarosan beröffentjük a RideKálmán A Közöny Temetője alapítványt, melyben előreláthatólag Marci fogja megreparálni az adományba adott bicajokat. Az oktatás 2019.09.09.- én megkezdődött. Rajtam nem fog múlni a siker, A vállakozás fenntarthatóságának részletéről infok hamarosan.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.