2023 évzáró

Kedves emberek!

A mai napon azaz 2023.12.29-én délután 3 ig leszek nyitva. Ennek oka a Csönd SE zenekarom koncertje, amire most meg is vagytok invitálva.

https://www.facebook.com/events/1023837075390474

Úgy érzem így az év végén írok néhány sort az elmúlt 300 plusz áfa napról.

2020 óta megváltoztak a trendek, a bezárkózós időszakban az online tér felerősödött. A marketingesek és az influenszerek egyfajta messiás szerepkörben érezték magukat. A “mi nem nézünk tv-t” elit alakulat szemgolyója hozzátapadt a monitorhoz, agytekervényeik becsatlakoztak a virtuális tér folyamába és gigantikus farsangi jelmezbállá alakultak közösségek….. egyszóval egy nagy szarkupac lett ebből az életnek nevezett csodálatos jelenségből. Az online teret nevezzük nevén a Fakebook és barátait 80-90 százalékban a kurva nosztalgia tartja életben( ilyen volt-ilyen lett). ÁrnyékKlári ontja magából a bődületes BikaKakijait.

megpróbálják – és elég sikeresen teszik- elhitetni, hogy az online téren kívüli VESZÉLYES!!! Maradj a buborékodban és rettegj parancsra, fogyassz és meditáld ki magadból az indulatodat.

Maradj online, itt biztonságos, az élményt hozza a Netflix, a kihűlt kaját meg egy gyök kettővel tekerő Egerbikeos távolkeleti futár.

Igen egy 97 lóerős motorral száguldozni, a barátaiddal vadkempingezni, vagy éppen a saját gondolataid és elveid mellett kiállni kockázatos. De az élet már csak ilyen, akkor is a tartalmat fogod érezni, bármibe is csomagolod magad!

Így elhatároztam, hogy egy igazi közösséget szeretnék építeni, a neve Aztabanda lett. Vízpart, sütögetés, bringatúra, koncert… minden ami nem online. Ha érdekelnek az eseményeink írj egy emailt a aztabanda@googlegroups.com címre és felveszlek a levlistára.