TEX visszatérés!

.MI az A TEX

A gondoskodás a saját bringádról. Többszöri kísérletezés és átgondolás után arra jutottam, hogy legjobb lesz mindenkinek, ha a TEX-en alapvetően a saját bicajodra koncentrálunk. A képzés menete is megváltozik. A hétfői nap marad, viszont eljöhetsz akár 1 alkalomra is, ahol kiválaszthatod a téged legjobban érdeklő témakört a három fő irány közül. Ezek a:

  • Szakszerű Tisztítás, azaz a hétköznapi karbantartás, ápolás, hogy mindig a legjobb formában várhassa a bicajod a kihívásokat és ne okozzon neked meglepetéseket.
  • Hajtásrendszer, úgy mint a meghajtó fogaskerékrendszer, felnik, kerékagyak és a GUMIABRONCS karbantartása
  • majd a Fékrendszer hatásának és élettartamának maximalizálása.

MIKOR? Mint említettem, egy TEX alkalom hétfőnként 16-18ig tart. Érkezz kicsit hamarabb, pl 10 perccel, hogy legyen időd átvenni a hely szellemét (hahah) vagyis kicsit átöltözni az erre az alkalomra hozott lehetőleg nem hófehér szerelős lajbidba, mert a TEX nem csak egy sima elméleti oktatás, hanem te is szerelni fogod a saját, vagy éppen egy adománybicajt.

HOL? Helyileg a 7.kerület CSENGERY u. 15. ben van az oktatás is, éppen ott, ahol a RideKálmán bringaműhely és boltocska.

HOGY JELENTKEZHETEK? texalapitvany@gmail.com. Írd le hogy érdekel és mely hétfőkön tudnál jönni.

HÁNY FŐ? A TEX alkalmak kislétszámosak, hogy minél hatékonyabbak lehessünk, így 2 főben maximalizáltam a létszámot.

MENNYIBE KERÜL? Egy alkalom 10000.- ami 2 órát tartalmaz. Ennyi minimum kell az elmélyüléshez. Bármennyi alkalomra jöhetsz, de tapasztalatom szerint a 3 alkalom, azaz a 6 óra minimum szükséges.

EXTRA: Mivel a saját bicajodat is jól karbantartjuk majd, ezért a befektetésed már ezalatt részben megtérül, mivel egy alap karbantartás legalább 15000.- lenne.

MINDENSZENTEK: Ha megvan a 3 alkalmad, ezután 10000.- bekerül a LEHETŐSÉGBRINGA felújítási alapba

Találkozunk a TEXen!

Üdv

R.Kálmán